herobattles

Hero Battles voor voetbalclubs

TEAMBUILDING
De Fantastic 40 zit vol met uitdagingen! Met alleen een groot doorzettingsvermogen gaat het niet lukken de 40 obstakles van de grootste indoor stormbaan van de Benelux te trotseren. Een slim samenspel met je team is wat écht telt. Ga op zoek naar de beste samenwerking, leer je team op een andere manier kennen en gebruik deze inzichten straks op het voetbalveld!

HERO-BATTLES
De strijd barst pas echt los met de spannende Hero-Battles. Welk voetbalteam beheerst het beste de geleerde obstacle skills, werkt het beste samen, en overwint daarmee het snelst de 40 obstakels van de Fantastic 40? De helden en heldinnen van dit team zijn de grote clubwinnaars van de Hero-Battles!

FUN
We zouden het bijna vergeten, maar samen met je voetbalclub naar de stormbaan is natuurlijk vooral heel erg leuk! Een heel ander omgeving met spannende uitdagingen staat garant voor plezier en onvergetelijke momenten!

PROGRAMMA
Ontvangst met welkomstdrankje Training en instructie van obstacle professionals Hero Battles: welk voetbalteam is het snelst? Prijsuitreiking met huldiging van de Heroes.

Minimaal 40 deelnemers. Leeftijd vanaf 12 jaar. E 12,50 pp, inclusief consumptie. Het programma kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een voetbal pub-quiz, bijlwerpen of buffet. Vraag naar de mogelijkheden via 06-23038977

RESERVEREN