Kinderfeestjes

Home of Heroes is dé ideale plaats voor het houden van een kinderfeestje, Samen zorgen we voor een super leuke invulling van de middag. Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een ranjatap te kopen voor 5 euro. Meestal is dit genoeg voor de hele groep. Uiteraard is er voor de ouders / verzorgers ook een kopje koffie of een ander drankje te krijgen. Willen jullie blijven eten, dan hebben we overheerlijk steenovenpizza's. Ze kosten € 7,50 per stuk, maar door dat we ze in stukken snijden is het niet nodig om voor ieder kind een hele pizza te bestellen. We merken dat de kinderfeestjes goed te doen zijn voor kinderen vanaf 7 jaar.

Hieronder de meest geboekte kinderfeestjes:

1. Obstakelbaankinderfeestje. Een professionele trainer neemt de kinderen anderhalf uur mee op avontuur. Hij of zij legt alle obstakels uit, doet ze voor en zorgt er voor dat alle kinderen op hun eigen niveau een super leuke middag beleven. De kosten bedragen € 13,50 per kind en er geldt voor dit feestje een minimum van acht kinderen.

2. Lasergamefeestje. De kinderen kunnen een gewenst aantal heats lasergamen en mogen zelf de spelvorm uitkiezen. De prijzen verschillen door het aantal te spelen heats. Meest geboekte vorm is het lasergamefeestje van 60 minuten onbeperkt lasergamen voor 13,50 euro per persoon.

3. Combinatiefeestje. 90 minuten op de obstakelbaan met een trainer en 1 heat lasergamen voor 18 euro per persoon. 

4. Expeditie Steynfabriek. Voor de jarige job die iets minder van de actie, maar meer het puzzelen is hebben we Expeditie Steynfabriek. Een opdrachtentocht in groepsvorm. Onder de 12 jaar kost deze toch die zo'n twee uur duurt € 7,50 per persoon en boven de 12 jaar kost het 12,50 per persoon. Wel is het raadzaam om per groepje minimaal één volwassene mee te sturen.

Na afloop iets eten? We hebben steenovenpizza's a'€ 7,50 per stuk. Meestal serveren we deze in pizzapunten zodat u niet voor iedereen een hele pizza hoeft te bestellen.

Ook is het mogelijk om op 400 meter bij ons vandaan bij Oppe Berg frietjes tegaan eten. 

Het kinderfeestjes-arrangement zal bestaan uit een portie frietjes, snackmix met o.a. bitterballen, frikandel stukjes, mini kaassouflé, kipnuggets en kipfingers. Eén consumptie naar keuze en als dessert nog een bolletje schepijs.
Totaal € 9,75 p.p.

Een hele boel informatie en wellicht roept het nog enkele vragen op of wil je nog variaties op de bovenstaande arrangementen. Bel of mail dan gerust vrijblijvend met Bas op 0623028977 en info@homeofheroes.nl

RESERVEREN