The Fantastic 40 | Obstacle Course

Speciaal voor de sportievelingen, teambuilding of om de held in jezelf uit te dagen; The Fantastic 40! Met één doel voor ogen bestorm jij maar liefst 40 spectaculaire obstakels. Ga de uitdaging aan, overwin en wees je eigen held!

The Fantastic 40 is de eerste indoor-obstacle-baan in de regio. In de unieke industriële setting van de oude steenfabriek loopt het parcours op, voor en naast en de droogkamers van de voormalige steenfabriek. Met een lengte van ruim 300 meter biedt de baan voor ieder wat wils; van de rolling monkeys tot de quarterpipe en warrior-walls. Ga jij de uitdaging aan?

Deze activiteit is perfect voor OCR-trainginen, teambuilding, sportieve activiteiten of als groepsactiviteit. Met samenwerken, zowel mentale als fysieke kracht en slim te werk gaan overwin jij The Fantastic 40!

Je hoeft overigens niet getraind te zijn om deel te nemen. Doordat ieder obstakel meerdere moeilijkheidsgradaties kent, is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen. Iedereen een held bij Home of Heroes! 

Openingsuren 'Fantastic 40'

De 'Fantastic 40', de OCR baan van Home of Heroes is altijd geopend op de donderdagavond en zaterdagmorgen. Voor groepen zijn overige dagen en tijdstippen op basis van reservering ook mogelijk. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. 

Donderdag 19.00 uur - 21.30 uur
Zaterdag 10.00 uur - 12.30 uur
Overige dagen/tijdstippen Op basis van reservering (grotere groepen)

 

Obstacle trainingen 

Basic training

Tijdens de Basic obstacle training beginnen we bij het begin. Dat wil zeggen dat we veel aandacht besteden aan de verschillende OCR technieken en dit stap voor stap combineren met het conditionele aspect van de OCR sport. Denk je dat de OCR sport iets voor jou is maar heb je een tijd minder gesport en/of heb je geen ervaring met de verschillende OCR technieken dan is de Basic obstacle training ideaal voor je.

Work-out training 

Heb je al een sport ervaring en een basisconditie? En wil je de OCR sport verder verkennen of je technieken verbeteren? Dan is de Work Out Obstacle Training ideaal. Hier ga je gelijk stevig aan de slag onder begeleiding van onze trainer. Iedere training staat er een techniek centraal. Work out is de ideale mix om zowel conditie als techniek te verbeteren.

Kid-Buddy training

Tijdens de kids-Buddy training gaan de voeten van de vloer! Kids gaan samen met een buddy de obstacles overwinnen. En dat onder leiding van onze obstacle-profs. Een ideale mogelijkheid voor vaders, moeders, buurvrouwen en ooms om samen met hun kleine obstacle helden de obstacle technieken te leren.  

Vrije training

Train je liever alleen en zelfstandig? Dan ben je bij ons ook op het juiste adres! Tijdens de vrije trainingsmomenten kun je zelfstandig en met alle vrijheid van dien aan de slag. Je bent vrij om gebruik te maken van de verschillende obstacles van de 'Fantastic 40'. Je eigen training invullen heeft zo zijn voordelen, maar het is belangrijk dat je beschikt over voldoende ervaring.   

Tarieven:

Los ticket volwassene € 15,- per persoon
Los ticket kind (t/m 16 jaar) € 12,50  per persoon
10 - Strippenkaart  € 100,- (persoonsgebonden)
Abonnement volwassene € 25,- per maand
Abonnement kind € 20,- per maand
Combi-abonnement volwassene + kind € 35,- 
Groepen (>10 personen) Neem vrijblijvend contact met ons op
Bootcamp clubs Neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

RESERVEREN