The Fantastic 40 | Obstacle Course

Speciaal voor de sportievelingen, teambuilding of om de held in jezelf uit te dagen; The Fantastic 40! Met één doel voor ogen bestorm jij maar liefst 40 spectaculaire obstakels. Ga de uitdaging aan, overwin en wees je eigen held!

The Fantastic 40 is de eerste indoor-obstacle-baan in de regio. In de unieke industriële setting van de oude steenfabriek loopt het parcours op, voor en naast en de droogkamers van de voormalige steenfabriek. Met een lengte van ruim 300 meter biedt de baan voor ieder wat wils; van de rolling monkeys tot de quarterpipe en warrior-walls. Ga jij de uitdaging aan?

Deze activiteit is perfect voor OCR-trainginen, teambuilding, sportieve activiteiten of als groepsactiviteit. Met samenwerken, zowel mentale als fysieke kracht en slim te werk gaan overwin jij The Fantastic 40!

Je hoeft overigens niet getraind te zijn om deel te nemen. Doordat ieder obstakel meerdere moeilijkheidsgradaties kent, is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen. Iedereen een held bij Home of Heroes! 

RESERVEREN