Battle of the Guardians | Real Life Game

Opening: najaar 2020

Stel je voor dat je een escaperoom, een goudzoekgame en lasergamen kunt combineren in één real-lifegame! Het kan wel degelijk, dat bewijst Battle of the Guardians. We zullen proberen het kort uit te leggen; Je speelt het spel met meerdere teams tegen elkaar. Ieder team zit in een escaperoom volmet goudstaven. Als het team uit de escaperoom is gebroken gaat de ene helft de goudstaven "los puzzelen" en de andere helft gaat al lasergamend proberen de goudstaven in de bank in het midden van het speelveld te krijgen. Maar let op: de andere teams liggen met hun laserguns op de loer om jouw goudstaven te verroveren. Het team dat na 75 minuten de meeste goudstaven in de bank heeft wint.


Battle of the Guardians is een combinatie tussen een escape-room, brain-games en lasergamen. Een uitdaging op diverse niveaus; snelheid, behendigheid, denkvermogen, actie en spanning. Deze activiteit heeft ’t allemaal! Komt jouw team als winnende ‘guardian’ uit ons gangenstelsel?

Deze activiteit is perfect voor vriendengroepen, familie-activiteiten of vrijgezellenfeesten. Actie, spanning en behendigheid komen terug in deze activiteit. Battle of the Guardians is een unieke en nieuwe activiteit in Europa én wereldwijd; slechts één andere locatie in Nederland biedt de activiteit aan. Be the first one to discover!

RESERVEREN