Battle of the Godfathers | Real Life Game

Stel je voor dat je een escaperoom, een goudzoekgame en lasergamen kunt combineren in één real-lifegame! Het kan wel degelijk, dat bewijst Battle of the Godfathers. We zullen proberen het kort uit te leggen; Je speelt het spel met twee of drie teams van vier tot zes personen tegen elkaar. Ieder team zit in een escaperoom vol met goudstaven. Als het team uit de escaperoom is gebroken gaat de ene helft de goudstaven "los puzzelen" en de andere helft gaat al lasergamend proberen de goudstaven in de bank in het midden van het speelveld te krijgen. Maar let op: de andere teams liggen met hun laserguns op de loer om jouw goudstaven te verroveren. Het team dat na 75 minuten de meeste goudstaven in de bank heeft wint.

Battle of the Godfathers is een uitdaging op diverse niveaus; snelheid, behendigheid, denkvermogen, actie en spanning. Deze activiteit heeft ’t allemaal! Komt jouw team als winnaar uit ons gangenstelsel?

Deze activiteit is perfect voor vriendengroepen, familie-activiteiten of bedrijfsfeesten. Actie, spanning en behendigheid komen terug in deze activiteit. Battle of the Godfathers is een unieke en nieuwe activiteit in Europa; slechts één andere locatie in Nederland biedt de activiteit aan. Be the first one to discover!

Kosten: € 20 per persoon
Spelduur excl. uitleg en uitslag: 60 miuten

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en / of combi's te bespreken. We zien uw mailtje of telefoontje graag komen.