X-Viking | Bijlwerpen

Waan je in de wereld van vikingen met lange baarden, gespierde armen en stoere mannen en vrouwen; boek een echte viking-beleving met X-Viking!  Werp met volle vaart de hakbijl naar de target en voel de adrenaline als je raakt gooit. Zeker weten dat er oergevoelens zullen loskomen waarvan je niet wist dat je ze in je had. 

Als een echte viking gooi jij bijlen. In een onvergetelijk toernooi ga je de strijd aan met je vrienden of familie en probeer je die felbegeerde eerste plek te bemachtigen. Techniek, kracht en snelheid zorgen ervoor dat jij bullseye raakt! 

X-Viking bijlwerpen is een nieuw concept in Nederland en garandeert een unieke beleving. Je krijgt een eigen baan waar wij zorgen, met de juiste instructies van onze werpcoaches, voor een enerverende ervaring gevuld met sport, uitdaging en strijd!

Deze activiteit is perfect voor vriendengroepen, familie-activiteiten of vrijgezellenfeesten. Gezelligheid, uitdaging en competitie komen samen in deze activiteit. 

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en / of combi's te bespreken. We zien uw mailtje of telefoontje graag komen.

Tarieven

Voor groepen met minimaal 6 personen € 13,50 per persoon
  Inclusief:
+ Werpcoach
+ 15 minuten instructie
+ 60 minuten gooien